YHTEYSTIEDOT

01230 Vantaa
sähköposti sihteeri.sibeliusseura@gmail.com

JÄSENTIETOJA

Sekä yksityiset että yhteisöt ovat tervetulleita osallistumaan ja tukemaan Sibelius-Seuran kansallisen kulttuurimme kannalta tärkeää toimintaa. Seura on etenkin tutkijoiden, muusikkojen sekä Sibeliuksen musiikkia tuntevien ja harrastavien seura.

Yksityishenkilöt voivat liittyä seuran henkilöjäseniksi ja yhteisöt ja yritykset kannattajajäseniksi. Jäseneksi liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joko seuran puheenjohtajaan tai sihteerin, joiden yhteystiedot ovat yllä.

Seura pitää yhteyttä jäsenistöönsä jäsenkirjeillä, järjestää matkoja Sibelius-konsertteihin ja tarjoaa tilaisuuksia seurata Sibeliuksen musiikkia.

Jäsenmaksut ovat tällä hetkellä henkilöjäseniltä 30 euroa ja kannattajajäseniltä 100 euroa vuodessa.